Konulara Cevap Yazmak Sizin eLinizde Hemen Kayıt Ol'a Tıkla Sende Bizden Ol

popmundo.forumonline.biz Yönetimi

Join the forum, it's quick and easy

Konulara Cevap Yazmak Sizin eLinizde Hemen Kayıt Ol'a Tıkla Sende Bizden Ol

popmundo.forumonline.biz Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Moderatör olmak için başvuru formu

+15
alexreis
yigit0can
Kerim Bilgin
Fevzi Çelik
gülnaz
Şevval
catalina_lucey_pop
Azer Öğûtmen
Dilşah Aral
oburebur
Dr.Ahu
Junior Jack
Tekin
UggUR99
batu_17
19 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1Moderatör olmak için başvuru formu Empty Moderatör olmak için başvuru formu 25th Mart 2009, 4:35 pm

batu_17

batu_17
Üye
Üye

Adım Kaan.Popmundo'da Rasim Altıncı isimli karakteri yönetiyorum.Moderatör olmak istiyorum.Hafta içi 1 saat,hafta sonu ise 2 ila 4 arasında internete bağlanıyorum.
Saygılarımla.

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Tamam Basvurunuzu ALdık Kısa Sürede Sizle İletişime Gecicez Smile iyi Forumlar Smile

Misafir

Anonymous
Misafir

benimlede iletişem geçsenize Very Happy nerde bu mod lar nerde bu adminlerr =)) siteyi bırakıp kaçtılarrr Very Happy

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Smile Smile Smile

Tekin

Tekin
Üye
Üye

Bnde basvurym bari:D Adm Arda. Oyundaki karakterim Tekin Annels. Daha önce 1-2 sitenin modluğunu yapmıstım.. Öğleden sonra 2'den aksam nerdeyse 7-8'e kadar onlineım.. Rolling Eyes

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Tamam Bu basvuruda Alınmıstır 21:00 gibi Yeniden Sizlere dönülücek

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Moderatörlüğe Basvuran Arkadaslarımız ...

En Az 2 Gün forumda Durup 50 Mesajı Gecmeniz Lazım Ondan Sonra Sizleri Mod Yapabiliriz ..

Junior Jack

Junior Jack
Site Sahibi
Site Sahibi

Maureen tmm bitanem senin işin ama bak senden daha cok performans bekliyorum Smile

Misafir

Anonymous
Misafir

ben siz yokkende burdayım bikere huhhh bende olmasam zavallı forum yanlız kalıcak. kendi kendime bile takılıyorum Very Happy

Dr.Ahu

Dr.Ahu
Üye
Üye

bir sen bir ben maureen bir de bebek var tabii Laughing

Misafir

Anonymous
Misafir

evet biz 3 müz gayet mutlu takılıyoruz Very Happy

oburebur

Üye
Üye

ben sezen şimşit isimli karakteri yönetiyorum ismim ebru mod olarak çalışmak istiyorum:)hergün online olabilirim

Dilşah Aral

Dilşah Aral
Üye
Üye

Bende istiyorum.. Adım Oya.. Oyunda adım Dilşah Aral.. Haftaiçi 5'ten sonra belli olmayan bi saate kadar açığım Smile .. Haftasonu en az 5-6 saat..

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Tamam Sizin Forumdaki PErformansınıza Göre modluk Veriilicektir Yani Actıgınız konular vs. Smile

Junior Jack

Junior Jack
Site Sahibi
Site Sahibi

ewt sarp a katılıyorum ..... forumda herkeze modluk verirsek ozaman bi anlamı kalmaz acılacak msjlar başlıklar forum online aktiflik bunlar cok önemlidir eger siz kendinize inanırsanız forumda kendinizi ispatlarsanız inanın forumda motoratörlük deyil co admin bile olabilirsinzi ama ilk sizin performansınız önemli....

Azer Öğûtmen

Azer Öğûtmen
Üye
Üye

Adım oyunda Azer Öğûtmen moderatör olmak istiyorum.Günlük 5-6 saat online oluyorum.

Azer Öğûtmen

Azer Öğûtmen
Üye
Üye

Adım oyunda Azer Öğûtmen moderatör olmak istiyorum.Günlük 5-6 saat online oluyorum.

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Az Önce Dediiğim Gibi Performansınız Bizim için Önemli ne Kadar Cok Online Olup ne Kadar KOnu Acarsınız O kadar Modluga Yaklasırsınız Smile iyi Gnler

Misafir

Anonymous
Misafir

evet bende konuyu açıklamalı birşekilde pm olarak belirttim. aktif olan üyeler mutlaka mükafatını alırlar..Very Happy

catalina_lucey_pop

catalina_lucey_pop
Pop Üye
Pop Üye

bnde başvurmak istiyorum adım dilara oyundaki adım catalina lucey nerdeyse hergün onlineım çoğunlukla akşamları vede pazar günleri nerdeyse her zaman Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ki beni seçmezsiniz kesin

UggUR99

UggUR99
Site Sahibi
Site Sahibi

Tamam Cok Yakında Yeni Moderatörler Alcaz Ama Sitedeki Performansınıza Baglıyorak Alcaz Ne kadar Aktif konularınız Coksa O kadar modlugu Hakedersniz Smile

catalina_lucey_pop

catalina_lucey_pop
Pop Üye
Pop Üye

tmm Very Happy Very Happy

Misafir

Anonymous
Misafir

yeni üyelerde getirmeniz + puan olarak değelendirilicek tabiki Very Happy hepimiz arkadaşlarımızı davet edelimki bilgiler o kadar çoğalsın..

catalina_lucey_pop

catalina_lucey_pop
Pop Üye
Pop Üye

tmm bn daavet edebildiğim kadar ederim ama zaten popmundonun güzel hastanelerinden biri sezer inan hospital ordan görenler girer hep Very Happy

Misafir

Anonymous
Misafir

evet bizim hastanemiz diye söylemiyorum öyledir Razz :lol!:

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki