Konulara Cevap Yazmak Sizin eLinizde Hemen Kayıt Ol'a Tıkla Sende Bizden Ol

popmundo.forumonline.biz Yönetimi

Join the forum, it's quick and easy

Konulara Cevap Yazmak Sizin eLinizde Hemen Kayıt Ol'a Tıkla Sende Bizden Ol

popmundo.forumonline.biz Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Oyun parası İle Vip Alanlar

+12
catalina_lucey_pop
Metin Karahasan
Gorfi
boni20
yigit0can
marji
Fevzi Çelik
Dr.Ahu
Şevval
Kerim Bilgin
Tekin
Junior Jack
16 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Oyun parası İle Vip Alanlar 24th Mart 2009, 10:46 am

Junior Jack

Junior Jack
Site Sahibi
Site Sahibi

............

2Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 24th Mart 2009, 5:54 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

böyle şeylere taviz verilmemeli bence sevgili eşim =)) herkez dolandırıcılık peşinde.. zaten millet paragöz olmuş

3Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 4:27 pm

Tekin

Tekin
Üye
Üye

bencede böyle bir şeye izin verilmemeli:)
sonuçta insanlar dolandırıldığında bunu siteye mâledebilir...

4Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:22 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

bende aynısını söyledim zaten.. ama kimse kimseye silah zoruyla bişey yaptırmıyo bu sitede o yüzden popomundoyu kullanarak bile yapanlar var kimse popomundoya maal edemiyosa burayada edemez tabiki.. Rolling Eyes

5Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:25 pm

Tekin

Tekin
Üye
Üye

ama insanlar o anlarda suçu yükleyecek birilerini arıyor:)
siz bilirsiniz yinede tabiki.. Wink
zaten bu zamanda güvenilecek biri kalmadı özellikle netten Neutral

6Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:39 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

kesinlikle katılıyorum. kimseye güvenmemek gerek. çevremizde evlenip çocuğunu 1.ebevyn yaptırıp sonra boşanarak çocuğu göstermyenler eve kapatanlar bile var. insanlar neyin peşinde belli değil.. sonra oyunda ağlıyolar paralarım çalındı o çalındı bu gitti diye Very Happy dikkatli olmak lazım

7Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:41 pm

Tekin

Tekin
Üye
Üye

yuh yaa Laughing oyunu cok abartanlar var ama bu kadaryla karslasmadm hic Laughing

8Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:41 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

ooo bunlar daha neki sen bi oyunda forumlara 2-3 gün takıl bak nelerine şahit olursun Very Happy

9Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:45 pm

Tekin

Tekin
Üye
Üye

oo takılıyorum zaten ama aşk doktoru varken takılıyodum. kapanınca bi anlamı kalmadı asıl eğlence o zmndı Very Happy:D

10Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:46 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

=)) evet işte eğlenceye döndüğü için kapadılar zaten Very Happy

11Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 6:47 pm

Tekin

Tekin
Üye
Üye

konu baslıklarını gördükce Shocked diye kalmak güzeldi yaa.. Rolling Eyes

12Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 7:01 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

:lol!:

13Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 7:15 pm

Kerim Bilgin

Kerim Bilgin
Üye
Üye

Forumlarda gerçekten oyun parası için ağlayanlar var bende şahit oldum Very Happy xD

14Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 7:21 pm

Misafir

Anonymous
Misafir

evet ya hemde ne aptallar var yani. umarım bende birgün o duruma düşmem ama. daha geçen aylarda kaç kişi yıldırım yedi bedavacılık yüzünden. arada kaynayanlarda oldu tabi orası kuşkusuz ama. ders vericekken bile millet para peşinde. hadi dersi geçtim evliliği bile kullanıyolar yaa nikah için 50k veriyosun onu beğenmiyolar. vermeyen vermiyo bedavaya evlendiriliyo sen 50K yı beğendiremiyosun Very Happy

15Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 8:46 pm

Junior Jack

Junior Jack
Site Sahibi
Site Sahibi

yok kimse dolandırılmıyacak ben güvence verdigim kişi yapcak vib alımlarını Smile meraklanmayın saglam birisi sonsuz referans verebilirim Smile

16Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 25th Mart 2009, 8:51 pm

Kerim Bilgin

Kerim Bilgin
Üye
Üye

Ne kadara yapıorlar VİP işini?

17Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 28th Mart 2009, 5:52 pm

Junior Jack

Junior Jack
Site Sahibi
Site Sahibi

Şuan vib bildigim kadarıyla 3aylık vib :1.5m şirket lisansı 12 aylık : 5m

18Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 30th Mart 2009, 3:08 pm

Şevval

Şevval
Üye
Üye

daha önce oyun parasıyla yaptığı kişiler olup 1-1.5m ye bu işi yapan biri varsa ben ona yaptırırm Smile

19Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 30th Mart 2009, 7:11 pm

Dr.Ahu

Dr.Ahu
Üye
Üye

Ben yaptırmamanı öneririm kendini gölde bulmaman yada dolandırılmaman için.Daha güvenli ve kolay yöntemler var ATM gibi. Very Happy

20Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 30th Mart 2009, 7:14 pm

Şevval

Şevval
Üye
Üye

Very Happy o ihtimallerde var tabi

21Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 31st Mart 2009, 5:25 pm

Fevzi Çelik

Fevzi Çelik
Üye
Üye

VIb mi?Very Happy

22Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 8th Eylül 2009, 11:33 pm

marji

marji
Üye
Üye

oyun parasına vip yapyrm 10ur@marjinalite.net eklerseniz referans larımı gösterebilirm ...

23Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 2nd Ocak 2010, 11:01 pm

yigit0can

yigit0can
Üye
Üye

Arkadaşım Bizi Kekleme Lütfen Oyun parası İle Vip Alanlar Icon_evil

24Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 15th Şubat 2010, 5:48 pm

marji

marji
Üye
Üye

http://rapidshare.com/files/353016540/popmundo_para-vip-kredi_satis.rar.html içindeki metin belgesinde  oyunda  para satışı - vip satışı - kredi satışı   yapan kişilerin karakter isimleri ve msnleri düzenlnmiş olarak bulunmaktadır.

En son marji tarafından 19th Şubat 2010, 11:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

25Oyun parası İle Vip Alanlar Empty Geri: Oyun parası İle Vip Alanlar 16th Şubat 2010, 5:59 pm

boni20

boni20
Üye
Üye

şu şerefsizin verdiği dosyayı sakın indirmeyin!!! Trojan dolu! hesabımı hackledi! Devler sağolsun alabildim!!! kimbilir kaç kişinin canını yaktı!

En son boni20 tarafından 20th Şubat 2010, 1:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki