Konulara Cevap Yazmak Sizin eLinizde Hemen Kayıt Ol'a Tıkla Sende Bizden Ol

popmundo.forumonline.biz Yönetimi

Join the forum, it's quick and easy

Konulara Cevap Yazmak Sizin eLinizde Hemen Kayıt Ol'a Tıkla Sende Bizden Ol

popmundo.forumonline.biz Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Resmen Bedavaya Piyasa Fiyatı 300 TL lik Karakter Satıyorum

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Nehir Karakaya

Nehir Karakaya
Üye
Üye

Resmen Bedavaya Piyasa Fiyatı  300 TL lik Karakter Satıyorum 4151

Resmen Bedavaya Piyasa Fiyatı  300 TL lik Karakter Satıyorum 4165
Resmen Bedavaya Piyasa Fiyatı  300 TL lik Karakter Satıyorum 4226

Evet Buu Karakterimi Satıyorum Resmen Bedavaya Bir Karakterime Vip Yapacaksınız Bende Bu Karakteri Size Vereceğim.Bu arada bu karakter benim değil ama ben oynuyordum arkadaşımın arkadaşım çok oynuyorum diye şifresini değişti bende ona böyle bir teklif sordum kabul etti zor zor vereceğim msn zaten bnm değil arkadaşımındır.Komisyonca paylaşcağız vipliği...Ayrıca karakteri alan 4 çocuğuda yönetme hakkını üstlenecek.Peki neden veriyorsanız diyorsanız Çok sıkılldım gittikçe bu viplikte zorlaştı başka karakterle devam etmek istedim ama onu vip yapacak gücüm maalesef şuan yok o yüzdenn böyle bir takasa talip oldum takas harıcı fiyatı karakteriimin normalde 300 tl ama takas yoluyla viplik istiyorum bir karakterime detaylı bilgi için msn konuşalım...
cimcime_123_sln@hotmail.com

cedebeleku

cedebeleku
Pop Üye
Pop Üye

Ne Kadar Parası Var

sln

sln
Bayan Moderatör
Bayan Moderatör

Bana bedava 1 çocuğunuy verir misin? 4 tne var sende Resmen Bedavaya Piyasa Fiyatı  300 TL lik Karakter Satıyorum 26117

cedebeleku

cedebeleku
Pop Üye
Pop Üye

Benimde 1 Çocuğum Olacak 32 Gün Sonra Resmen Bedavaya Piyasa Fiyatı  300 TL lik Karakter Satıyorum 861606

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]