Antoine Amand 18 yaşında Paristeyim Bas Gitaristim . Antoine Amand, çapkın bir insan ve ortalama üstü derecede çekici, ortalama altı dış görünüşe sahip. Antoine zeka olarak şahane seviyede. Antoine, iyi bir vokal kabiliyetine ve çok kötü bir müzik becerisine sahip.
MüzikaL yetenekLerim : Temel Telli Enstrümanlar 7* Temel Şarkı Söyleme 7* Bas Gitar 8* Solistlik 9* Rock 5*
Sürekli yıLdızLarım artıyor.
Diğer yetenekLeri sorarsanız
Temel Tıp 1* Temel Medya Yönetimi 1* Entomoloji 5* Temel Davranış 4* Seks 1* Temel Sokak Bilgisi 5* Temel Gizlilik 5* Sokak Bilgisi 5*Grup arıyorum
oyuna uzun bir ara verdiğim için yeteneklerim gelişmiştir. ama grupla cok ilgilenmemiştim arkadaşımda başlayınca bnde geri döndüm simdi tam yol ilerliyoruz. 12 şehir gezdik ve programımız vaR.
Selam ben oyundaki adım ile:Metin Karahasan başarı elde edebileceğim 100'den fazla kişinin önünde konser verdim vs gibi başarılar elde edebileceğim bir rock grubu arıyorum...
Bnm grubumun adı HigHeels kurulalı 2-3 gün oLdu şimdiden bizle aynı gün kurulan grupları solladık its poptan kontrat imzalamak istemiyoruz ama kontrat arıyoruz.Yakında dünya turumuz var konserlerimize sizide bekleris